Hål i öronen

Idag har jag varit och gjort hål i öronen, igen. Jag hade en hel del hål när jag var yngre men eftersom jag är nickelallergiker gav dom mej mest bekymmer så jag lät dom växa igen. Ja det gick ju att ha dom men för 10 år sen var äkta guld det enda som var helt nickefritt och hur coolt är det?

Numera finns det massor med bra smycken för allergiker som är helt nickelfria så nu funkar det faktiskt!
Sen tänkte jag att jag skulle kunna ha snygga örhängen på den festen....

Jag hade bokat tid till 9,30 men kom på att jag kanske borde passa på att träna innan så jag ringde och
ombokade tiden till 11,30. Eftersom frisörsalongen ligger i gymmet kunde jag rusa dit nytränad och svettig för att få mina hål tagna. Tyvärr upptäckte jag att jag bara tagit med mej träningsväskan och lämnat börsen hemma.. Men snälla som dom var fick jag komma tillbaks och betala sen. Att man alltid ska va så pinsam?

Sen är det ju tydligen valborgsmässoafton idag! Jag har varit och köpt en flaska rött, lite kött och sallad samt en rödvinsmarinad. Hoppas det blir gott! Nu ska jag sätta mej och kolla igenom några inredningsmagasin jag plockade upp på affären:P
                                                         

Onsdag..

Idag var jag på stan en sväng för första gången på länge iaf enligt mina mått mätt. Jag skulle egentligen inte shoppa ngt alls, men hittade en jättefin jeanskjol på H&M och köpte ett par svarta strumpbyxor till. Jag hittade även ett par skitsnygga skor på Nilson men som tur är fanns dom inte i min storlek! Annars hade jag nog inte kunnat låta bli.

Jag ringde dom som har huset vi vill köpa idag. Dom har pratat med en mäklare som ska komma och hjälpa dom med värderingen. *hoppas hoppas* att det blir billigt!! Vi får veta på tisdag.....


                                depeche  me likee!

Dagens prestation

Ja eller iaf ett smakprov! Har inte hört något från hussäljarna ännu.. Hatar att gå och vänta på saker, Jag vill ha ett besked om vad dom vill ha för huset nu!



tackkort

8km

Har jag sprungit idag! Är rätt nöjd med mej själv, förut sprang jag aldrig längre än max 5km!

Vi fick lånelöftet från banken idag, skönt, så nu väntar vi bara på att säljarna ska komma fram till ett pris..
Billigt hoppas jag;)

Jag har även ringt till tre olika flyttfirmor och begärt offerter för flytten. Eftersom Niklas fått AT-tjänst på
sunderby sjukhus betalar dom våran flytt! Gud så skönt, vi behöver inte ens packa själva!

                                                                                                                                                         

Hus

Nu har vi nog hittat ett hus! Jag är så otroligt peppad. Det blir nog inte det norrbottensgården vi tittat på tidigare utan ett mindre hus. men även det här huset är gammalt, byggt 1901 ungefär. Huset är en timring i två plan. Allt måste förståss renoveras men vi akn nog göra en hel del själva som tex att måla och tapetsera.. Iom att huset är gammalt så finns det jättefina trägolv i alla rum som ska tas fram och målas. Nu längtar jag verkligen tills vi ska flytta upp! Jag har massor med ideér så det ska bli så himla kul att få sätta igång.

Nu är det bara att hålla tummarna för att priset blir rätt och att allt går bra med banklån besiktning etc. Isåfall blir det nog husköp!

Jubileum?

Insåg just att jag och niklas firar vår 6-års dag tillsammans idag. Firar är tyvärr ett starkt ord eftersom jag är ensam hemma i Umeå och han jobbar på sjukhuset i Luleå i två veckor. Blä! Det hade faktiskt varit mysigt att hitta på något.
Förra året på våran första bröllopsdag var jag också ensam i Luleå och fotade bröllop. Visst är vi romantiska?

Jag och Amelie kom hem igen igårkväll. Vi ska vara ensamma under veckan och sen åker vi väl upp igen och hälsar på pappa. Jag hade tänkt åka redan på onsdag kväll men insåg att det faktiskt inte finns mkt för oss att göra däruppe när alla ändå jobbar.

Vi var och kollade på ett hus i lördags, vi gillade det inte. Det var liite jobbigt att få höra av båda Niklas föräldrar att vi "borde nöja oss" att "man inte får vara så nogräknad" etc etc. Men jag vill faktiskt vara nogräknad! Och jag tänker vara det.
Vi ska förhoppningsvis bo resten av livet i det här huset när man då väl ska köpa det borde man väl iaf få välja ett man tycker om? Vi har alltså bestämt oss för att vänta ut det första huset vi tittade på.. Vi önskar att ägarna ska se till att det kommer ut till försäljning snart och att det inte blir allt för dyrt. det måste ju rustas upp en hel del också.

Men jag tror det är värt att vänta på.

I eftermiddag hade jag tänkt ta en tur till Intersport och ev investera i lite nya träningskläder inför våren! Är sugen på ett par snygga korta tights att ha i gymmet och när man ska ut och springa i solen när sommaren kommer!
Min sport BH har dessutom försvunnit under mystiska omständigheter så det kanske måste bli en ny sån också.

Jobbigt bara att D&D ligger i samma hus.. En shoppoholic like myself har väldigt svårt att vara så nära massor av snygga märkeskläder utan att titta.. eller i värsta fall köpa ngt ;P

                                                                       Nike Knit Personal Best Short
                                                                             Nike womens boyshort, Too short?

Påsklov!

Vi har pallrat oss upp till granudden nu. Det var lite spännande att komma iväg. Jag kunde inte låta bli att ta en sista tripp till gymmet innan påskledigheten vilket innebar att jag kom hem elva och skulle dusha och göra mej iordning. Sen hade jag en timme på mej att packa all våra saker. Det har sedan visat sej att jag glömt endel saker.. Det mest spännande var nog när jag upptäckte att jag hade lämnat alla mina sockar och underkläder hemma. Ooops!
Kan det vara ett pinsamhetsrekord, att måste ringa sin mans pappa och be honom handla trosor? Nåja det gick det med så nu har jag ett nytt förråd.
Jag har iaf varit rätt duktig sen jag kom hit. Jag har åkt runt 1,5 mil på skidor varje dag, kommer nog att ha rätt rejäl träningsvärk imorgon, men det är smällar man får ta!

Idag betalade jag min klänning, och jag ska be Niklas hjälpa mej att ta måtten. Sen är det bara att hoppas på att dom lyckas leverera den i tid, annars ligger jag risigt till!

Imorgon slipper jag iaf åka skidor, för då åker vi till Salas och det är över tre mil vilket som tur är blir lite för långt så imorgon blir det skoter all the way!  


Tatueringen då igen..

Ja.. jag har gjort ett försök att släppa tanken på en draktatuering på ryggen efter det förra misslyckade försöket, men det går dåligt. Jag kommer på mej själv med att fundera över den jäkla tatueringen hela tiden så idag tog jag tag i saken och började på allvar kolla runt efter tatuerare, igen.. Tatuerare verkar vara ett besynnerligt släkte. Dom är uppenbarligen helt ointresserade av att få kunder. troligen är det väl så att dom duktiga kan vara hur ointresserade och arroganta som helst för folk söker ändå upp dom för att få tigga om att få boka in en tid.

jag har tidigare försökt få tag på Left hand tattoo i Piteå helt utan framgång. idag fick jag faktiskt tag i en av dom men han lät så fruktansvärt sur och obrydd så jag blev inte så sugen på att ha honom som tatuerare. jag har även igen testat ringa Jeriz i Älvsbyn utan att få något svar. Jag tror jag provade sådär 800 ggr sist.

Men sen upptäckte jag att det faktiskt jobbar en tjej, Sanna på lefthand också. Och det känns som att en tjej kanske är precis vad jag behöver? bara genom att vara tjej så lär ju henne iq vara minst det dubbla av killarnas eller hur?

Hon svarade faktiskt i telefonen tom och var dessutom trevlig, tro det eller ej. jag har nu mailat henne mina bilder och hoppas på att hon vill hjälpa mej. Hon verkar jätteduktig.. Såklart han hon ju fullbokat flera månader framåt, men skitsamma bara det blir bra i slutändan!
  

PT träning och barnfotning

I morse var jag till gymmet och tränade med Emma igen! Verkligen super roligt och peppande. Vi har kört igenom tekniken på endel av mina gamla övningar samt testat några nya. det är ju kul med lite omväxling i träningen. Jag är väldigt sugen på att göra ett konditionstest. det vore jättekul att se hur jag ligger till, men det får nog vänta tills jag varit förkylningsfri ett tag...

Fotade en jättesöt liten kille idag så jag tänkte visa några bilder från hans session.







Vad är väl en bal på slottet?

Jaha det var visst inte så enkelt att gå på snofsig långklänningsfest som jag hade hoppats. Idag var vi och kollade in lite olika butiker som hyr ut festkläder, och det visade sej att dom bara hyr ut manskläder, dvs frackar och kavajer. Klänning fick man minsann köpa själv.
Butiken hade en klänning jag tyckte om men den kostade över 4000:- vilket är liite över min budget. Så nu har jag ägnat hela eftermiddagen åt att kamma igenom internet efter en klänning! Jag har faktiskt hittat en, fortfarande egentligen för dyr, men det blir väl att köpa en klänning eller stanna hemma! Och jag får väl erkänna att när det gäller sånna här saker är jag lite kräsen. Jag kan liksom inte tänka mej att gå i riktigt vad som helst. Ska jag nu på en sån här fest så vill jag ju faktiskt vara snygg också!


Lördagens modell plåtning

I lördags hade vi modell fotning här hos mej. det var verkligen super kul! Ikväll har jag suttit och kollat igenom bilderna och försökt välja ut mina favoriter, det var inte helt enkelt..

Här kommer iaf några av dom!

Make up artist: Moa

Modell: Emma

Båda gjorde ett fantastiskt jobb!





















Äntligen Fredag!

Nu har det visst äntligen blivit helg igen! Jag jobbar förvisso hela dagen imorgon, men det känns ändå så skönt!
Imorgon ska vi dessutom göra ett nytt försök med modellplåtningen som inte blev av förra veckan. Hoppas det blir av imorgon!
Ikväll ska Niklas och jag ha myskväll. Vi ska fara och köpa en flaska vitt vin och laga god middag. Ikväll blir det Färsk pasta med kvibilleröra. Sjukt gott. Om någon skulle vara sugen på att testa så är det väldigt enkelt.
Skär upp fläskfilé i bitar och stek den. mosa en kvibille gräddädel (ädelost) och rör ner i stekpannan tillsammans med en burk lätt cremefraishe. mosa ner en grönsaksbuljongtärning och krydda med salt och peppar!
Sen är det bara att röra ihop med pastan, Ruskigt gott och väldigt enkelt.

Det är nu också klart att Niklas ska Promoveras Jag vet knappt själv innebörden av detta men det är väl i praktiken en ceremoni för att fira att han tagit en doktorsexamen. Själva ceremonin efterföljs av något som kallas Vårfesten som är en "fin" fest där man ska vara klädd i frack och långklänning. Har lite svårt att se mej själv iförd elegant långklänning. Men eftersom universitetet bjuder Niklas med gäst på både fest och middag kan man ju inte tacka nej! Jag får göra mitt bästa för att se snygg ut helt enkelt!

                    
                                                                  Något i den stilen kanske?


RSS 2.0