Amelies rum

Ja det har ju egentligen varit klart ett bra tag, bortsett från gardinerna som jag inte lyckades få färdiga föräns igår.. Men imorse Städade vi och tog lite "efterbilder" i Amelies rum, till sist:)
Jag betalade räkningarna idag, trodde vi skulle ha lite pengar över den här månaden, men mystiskt nog hade vi dubbelt så mkt räkningar som vanligt så det gick ju på ett ut. Visst är det konstigt hur det där alltid verkar gå hand i hand? Varför blir det inte tvärtom nångång? mer pengar, mindre räkningar?

Dessutom behöver jag pengarna eftersom jag försöker täppa till vissa "luckor" i vår köksrenovering.. Ja idag blev det faktiskt bokstavligt för jag har täppt för hålet som blev då vi slängde ut bakbordet med en masonitbit:P Men det behövs även lite gardiner och annat smått och gott, och eftersom Niklas fyller år i helgen och det kommer hit en massa folk på middag vill jag ju att det ska va klaaaaart!!:D











pysselkväll

Nu har jag äntligen "sytt" gardiner till Amelies rum, fast utan symaskin då förståss:P Det var bara gardiner som fattades därsåimorgon tänkte jag ta lite bilder! Nu ska jag lyssna på ljudbok (Det tredje tecknet, jättebra!) och redigera några timmar.


Gammlia

Gjorde en barnfotografering på Gammlia i lördags, nu föredrar jag ju personligen att fota barn i studio och det är nog mer min grej.. Men det är ju kul att få lägga upp lite nya bilder så här kommer några på lilla Lovis iallafall!:)










Vi har internet!!

När jag kom hem sent igårkväll efter att ha jobbat hela dan i Umeå och kört fram och tillbaks, hade min underbara man burit hem alla våra datorgrejer, ställt iordning och installerat allt för att överraska mej!
Så nu har jag äntligen min dator hemma, med internet och allt! Gud så skönt!







Hushållsapparater mm

Nu är till sist efter många om och men våran nya fina diskmaskin inkopplad! Jag har kopplat in den själv så nu är det bara hålla tummarna att det inte blir några läckage! provdiskningen imorse gick bara fint iaf, den låter inte mkt och disken blev väldans ren och fin. 
Sen fick vi tips från blocketspanare om en spis som vi ska köpa! En rostfri electrolux men häll och varmluftsugn som bara är 4 år gammal, det är en rejäl uppgradering från öket som vi lagar våra middagar på just nu. 
Spisen hämtas på söndag!
Imorgon åker jag till Umeå för att jobba.. Jag är egentligen inte ett dugg sugen, jag har ju jobbat hela veckan.. vill bara vara hemma med Amelie och Niklas, mysa och ha helg... Som tur är ska jag iaf hälsa på Emma också när jag ändå är i Umeå så jag har då något roligt att se fram emot!

home alone

Niklas är på kurs hela veckan... Fy va trist det är att vara ensam hemma.. Jag tror att jag ska ta tag i mitt hallrenoveringsprojekt så att jag iallafall håller mej sysselsatt!


Jävla Tretti!

I fredags fick vi våran diskmaskin... Dom skulle inte ha tid att leverare den föränns på måndan så jag körde dit före jobbet, i ösrgegnet för att hämta den och var genomdränkt innan jag fått in elendet i bilen.

När vi sen skulle packa upp den upptäcker vi att dom skickat fel diskmaskin! Gaah!! Sen kunde jag dessutom (vilket kanske var tur för dom) inte ringa och skälla ut dom, för deras kundtjänst stänger fem! Men nu är det bara två minuter kvar tills dom öppnar igen Mohahahaha......


Nu har vi äntligen

Köpt en diskmaskin! Weee! Vi har beställt den från nätet så den borde komma snart.. Rostfri Miele, jag hoppas dom är så bra som folk säger för den kostade några kronor mer hrm.. Gud va skönt det ska bli att slippa handdiska! Nu är det snart dags att börja åka in till stan och jobba igen, jag tror vi ska måla idag.. Känns ju precis som hemma:P

Nu är föressten kökstapeten på plats också!!:D Ikväll ska det monteras köksbord!


Nytt jobb, nytt kök

Ja eller nästan iaf. 
Nu har jag börjat på mitt nya jobb på D-store i shopping, känns jättekul att börja jobba igen! det enda jobbiga med att jobba här är att det finns så mkt snygga kläder, och jag har inte råd att köpa några nu! Vilket förstås beror på att jag brände alla pengar på IKEA i helgen:P
Köket är nääästan klart nu, jag har målat klart så nu saknas bara fondväggen! Vi har monterat upp dom nya stolarna, det blev Ingolf i svart. Köksbordet åker upp så fort tapeten är uppe. Sen ska det upp lite lister också men det verkar som det får vänta lite eftersom jag är så pank!! Skit också! Jag är rätt sugen på att måla luckorna själv, bara för att få det gjort.. får se om jag ids det. Jag misstänker att det skulle bli snyggare...

RSS 2.0