:O

Helt otroligt, men det verkar faktiskt som att vi kommer att få vårat hus!!! Vi är så sjukt glada så det går knappt att beskriva! Vi vann budgivningen och imorgon ska vi skriva kontrakt och lägga upp huslånet! sen får vi förhoppningsvis flytta in så snart som möjligt. Vi är ju hyffsat peppade haha!

Ikväll var vi förbi huset och spanade in utsidan lite till. Det är så fint! jag älskar trädgården, Inga hemska svårskötta rabatter, bara trevliga blommor som sköter dej själva, det gillas! Sen finns det ett äppelträd, vinbärsbuskar, jordgubbar, hallonbuskar, krusbärsbuskar och rabarber!

Det finns även en leksuga, en sandlåda och ett jättesött litet lusthus. Nu kan vi äntligen börja drömma om vilka tapeter vi ska ha och alla andra roliga saker vi inte ens vågat tänka på förrän nu! Men det lär ju ta ett tag att få det fint och nu till en början lär det nog se lite fånigt ut när vi ställer dit våra småsaker från lägenheten, men vem bryr sej vi har världens finaste hus och jag älskar det!!

          

Onsdag..

Är det idag ja! Ännu en dag har paserat utan att ngn bjudit över oss. Vågar fortfarande inte hoppaspå att vi ska få det,  Men det känns ändå liite mer hoppfullt för varje dag som passerar....

Idag har jag och Amelie varit och handlat. Kom på att det ju inte är någon större vits att handla så mkt. Det är ju snart midsommarhelg och då åker vi ju bort iaf. På eftermiddagen tog vi en promenad upp till Långberget här i Alvik och hade picknick! Det är väldigt fint uppe på berget men lite myggigt tyvärr. Men men bor man i norrland så får man väl ta det!

Jag har ändrat mej angående valet av gym. jag tog ett kort på Helex först men nu har jag bestämt mej för att satsa på Inpuls istället. Gymmen känns ganska likvärdiga men Inpuls har barnrum vilket innebär att jag kan ha Amelie med mig när jag tränar och det kommer ju väldigt väl till pass nu under sommaren, så nu kan jag träna när jag vill utan att vara beroende av att hitta en barnvakt, skönt!
Premiärträning imorgon. Då hoppas jag att den vidriga träningsvärken jag har i baksida lår hunnit ge med sej!

Nu ska jag göra en Bulgursallad!!

    

nervös...

Jaha det är otroligt nog bara vi som bjudit på huset än så länge. Jag vågar inte ens hoppas på att det ska hålla i sej.
Gud va jobbigt det är att gå runt och vara konstant nervös hela tiden!!

    

    
     Vill ha!!

Husköp...

Igår var det visning av vårat hus.. Ja det är ju inte vårat hus än men det hus vi vill ha iaf! Det var såklart en himla massa folk där. Vi har lagt ett utgångsbud på huset nu och jag är så sjukt nervös att någon annan ska vara beredd att betala mer än vad vi är. Jag har svårt att tro att vi akn hitta ett bättre hus än det här så får vi inte det så blir det nog en annan linje, typ litet och billigt istället för "perfekt"

Vi älskar det här huset iaf.. Det är lagomt stort, stor jättefin tomt, bra läge samt en superfin stor lokal där jag kan ha en studio. Det kan liksom inte bli så mkt bättre!!

Nu måste jag gå och ha fjärilar i magen tills den här elendiga budgivningen är klar! Pust!!

Om ngn är intresserad av att se vårat drömhus så finns det att se här


Sista festen

Så var sista Umeå festen avklarad, vi hade jätteroligt, en riktigt bra kväll faktiskt! Enda minuset var kanske att DJn spelade liite underlig musik, han verkade tro att han var på ett mellanstadiedico eller ngt i den stilen.

Jag hade smygbokat ett rum på Stora Hotellet som en liten överaskning till Niklas vilket jag tror var uppskattat.
Det är så härligt att bo på hotell, speciellt frukosten!

Det är mkt nu som är "det sista" känns det som. Jag är ju en smula nostalgisk av mej:P

Sista festen, Niklas sista tenta. Jag hade min sista fotning idag.. Den gick bra som tur var. Imorgon är Amelies allra sista dag på dagis och vi ska sova sista natten i våran säng i våran lägenhet som vi bott i i fem år nu. 



stress!

Dagarana känns verkligen löjligt fullspäckade nu när det inte är så många kvar.. Jag har en himla massa beställningar som behöver redigeras, men har inte alls hunnit med så mkt som jag borde eftersom jag har haft rätt fullt med fotningar dom här sista dagarna. Nu är jag inte ens säker på att bilderna hinner till Umeå tills på tisdag ens och jag hade tänkt beställa dom så att dom skulle komma senast fredag.

Jag hade min sista barnfotning i Umeå går.. Känns tråkigt. jag måste säga att jag har trivts enormt bra med att hålla på med just barnfotograferingarna. Jag som oftast blir less på saker på ett par månader. Jag tror det är för att det är såpass omväxlande att fota barn, Man vet aldrig vad som kommer att hända! :)

Sen försöker jag hinna med träningen samt att vara lite social. Jag och Emma körde armar i förrgår, det känns fortfarande rätt bra i dom. Igår var jag ut och sprang, en snabb 5km runda. Nu blir det nog en snabb tur till gymmet på morgonen innan Niklas Examen! Och efter det far nog jag och mamma ut på en shoppingrunda innan det är dags för fest nr2. Jag har inte ens slagit in Niklas paket än, hur jag nu ska lyckas med det när han är hemma hela tiden!

En vecka kvar...

...tills vi flyttar. Känns lite nervöst faktiskt. Jag har ju bott här i över fem år nu. Sjukt va fort tiden går. Samtidigt känns det jättekul att flytta hem igen, jag längtar. Hoppas bara att vi hittar nånstans att bo snart. jag vill ha ett hus.. Ett fint hus!

Ikväll har jag börjat rensa så smått, orkade bara hallen, blä va trist. det blev ändå 2 sopsäckar fulla. Gud va hemskt när vi ska ta förrådet... Men det känns skönt att bli av med en massa onödigt skit innan flyttgubbarna kommer. Jag vill ju inte dra med allt till Luleå.

Niklas är på REX och firar att han klarade sin sista tenta. Åtminstånde antar vi att han gjort det eftersom dom skulle ringa upp dom som måste göra omtenta och ingen har ringt! Gud va skönt att ha den biten överstökad. nu är det bara en sista liten fest kvar sen är det bye bye Umeå!

Lägger in några bilder från helgens bröllop...










RSS 2.0