Promovering

Igår var vi ju då på den där promoveringfesten. Var rätt coolt faktiskt, det är ju inte ofta man får gå klädd på det där sättet haha. Jag hade ju ett bröllop innan så jag hade mindre än en timme på mej att göra mej iordning. Sjukt stressigt men det gick. När vi kom till festen fick vi knalla in på en röd matta, inte illa va?^^ Vi fick en fördrink och sedan var det tre rätters middag. Allt var jättegott förutom huvudrätten som iofs var god men lite av en besvikelse iaf för mej. Lax med potatismos och sallad typ, fast såklart med väldigt avancerade franska namn, men jag märkte inte att det gjorde någon större skillnad. Vi for hem rätt tidigt, Niklas skriver sin sista tena imorgon och behövde plugga. Jag var lite småbakis, men det var nog mest västkebrist tror jag, men lyckades iaf ta mej ut och springa ca 6km, jobbigt men skönt.

Här kommer en bild på oss från gårdagen. Så här ser alltså en medecinedoktor ut nuförtiden. (och troligtvis dom senaste trehundra åren också gissar jag)

               

SM-spåret

I morse for jag till Gammlia för att springa SM spåret som är en mil långt. Det är ett rätt så tungt spår på ett berg som består i stort sett enbart av upp och nerförsbackar, tur iaf att man får vila i nerförsbackarna:P Men det var faktiskt riktigt roligt så det kommer jag säkert att göra om!

Sen har jag fått höra att huset (norrbottensgården) vi var intresserade av från början tydligen till sist är påväg att komma ut till försäljning.. Jag hoppas att det inte blir för dyrt för det huset skulle jag gärna köpa!

Sen har jag, eftersom vi ska på fest nu till helgen och nästa helg testat lite brun utan sol prylar. Igår köpte jag en tidning och med den fick man med en test brun utan sol servett av ett märke som heter Comodynes. Då min erfarenhet av brun utan sol produkter är att man blir flammig och i bästa fall liknar en morot, så blev jag faktiskt positivt överaskad, snygg jämn färg, förutom där jag själv råkat missa lite. Så idag var jag in på stan och köpte en packe. Snart får jag se om jag lyckatsmed kvällens omgång...

                          Learn more about Sunless Tanning by Comodynes

Söndag

Fick en riktigt härligt start på dagen idag med ett träningspass med Emma och sedan massage efteråt... Så skulle man ha det jämnt!!
Efter det tog vi en promenad med hundarna i skogen. Det var nära att vi gick lite vilse där ute i skogen, men tack vare vårat överlägsna lokalsinne kom vi rätt till slut;)

Jag har funderat mkt över vart jag ska träna när jag flyttar upp.. det är ju bara två veckor kvar! Känns helt surrealistiskt..
Jag har kommit fram till att Stil sportcenter verkar vara ett bra alternativ. Jag måste ju förståss fara dit och kolla in det först, men det verkar onekligen ha det bästa utbudet, och gymmet ser fint ut på bild iaf. Sen erbjuder dom även massor av andra aktiviteter som jag är sugen på som tex klättring, både inomhus och ute.

                                      

Långhelg..

Inte så mkt nytt här.. Amelie fyllde fyra år igår så vi hade litet kalas hemma, Mamma och pappa är här och hälsar på över helgen så vi myser, lagar god mat och ser på film. Lugnt och skönt.

Idag har jag fotat ett brudpar och följt med mamma till Gå och löpkliniken för att shoppa nya springskor. Hon har haft problem att hitta några som passar men där var det inga problem alls, dom är verkligen jättebra där!

Sen firade vi med en lite 3,7km runda, vi sprang uppe på gammlia, jag har aldrig varit där förut och det var ett riktigt trevligt spår! Jag ska absolut ge mej på milspåret där nån dag när jag känner mej i form. Nu ska jag försöka ta det lugnt imorgon och vila upp mej inför styrkepasset med Emma på söndag morgon! Kul!!

Blodomloppet

Sprang jag igår! Jag har aldrig varit med i en springtävling förut och gjorde det förståss bara som en kul grej, men det var faktiskt riktigt roligt, över förväntan:)
Sådär fantastiskt bra gick det väl inte men jag sprang iaf ett par minuter snabbare än jag brukar då jag springer själv så tävlingsinstinkten gjorde väl sitt;)

Jag kom på plats 169 av 1218 i min klass det får väl duga för en nybörjare:) Får satsa på att förbättra det till nästa år!

Idag har Amelie haft kalas på dagis. Hon fyller ju fyra år imorgon! Vi har bakat tårtor och blåst ballonger. Eftersom hon snart ska sluta ville vi ha ett lite extra kul kalas för henne så att hon skulle få fira med sina kompisar. Det blev riktigt bra, tårtorna tog slut och partytutorna var omåttligt populära till personalens stora "glädje";)

    


Helgens händelser

Nu har jag kommit hem till Umeå igen efter en rätt händelserik helg.. I fredags kom besiktningsmannen för att titta på vårat fina lilla hus. Dessvärre hittade han fukt både i dom nedersta stockvarven samt under grunden. Vi har alltså varit tvungna att tänka om lite angående husköpet. Från början tänkte vi förståss bara skita i det, men efter att vi funderat på saken ett tag kom vi fram till att vi
1. Gillar tomten väldigt mkt.
2. Gillar huset väldigt mkt
3. Det behöver inte bli så mkt dyrare att renovera än att köpa iom att huset numera saknar värde och i annat fall ska rivas. Vi kan alltså köpa endast tomten och få huset på köpet. Dom extra pengarna lägger vi på renoveringen.
4. Alternativen att bygga nytt eller flytta dit ett annat hus blir både mkt dyrare och besvärligare.

Så nu ska vi prata med lite olika byggfirmor och få deras proffessionella synpunkter på huset samt offerter på jobbet.
Fördelen är ju att vi nu kommer att kunna tilläggsisolera väggar och golv och dra in vattenburden golvvärme i hela undervåningen. Sen om man nu ska bo där ett tag kan det ju vara skönt att veta att huset är nyrenoverat!

Jag hoppas det går.. jag vill ha mitt lilla hus....

På fredag kväll var jag ut med Maria och hennes kille, jag var aptrött och trodde knappt jag skulle orka ta mej ut, men vi hade vansinningt trevligt och träffade en massa intressanta människor!

I går när jag kom hem hade min klänning kommit. Långklänningen alltså. Den var jättesnygg på men jag måste erkänna att det känns liiite underligt. Långklänning är inte riktigt min stil^^ Och vad ska jag göra med håret???

                 

söndag

Jag ringde i fredags och flyttade besiktningen till nästa fredag istället för måndag. Känns skönt att gå till banken, åka till Ikea, visa upp huset för intresserade släktingar etc och veta att det är okej och att vi kommer att köpa det, istället för att vara nervös hela helgen.

Idag har Niklas jour hela dagen. Trist. Elakt att låta läkarstudenter jobba obetalt 9 timmar på en söndag. Men vad gör man..

Jag och Amelie har därför bestämt att vi ska åka till holmsund och bada idag! Ska bli kul, tur att jag köpt en bikini!

Sen ikväll blir det nog ett spinningpass!


husnytt!

I tisdags fick vi reultatet av värderingen på vårat hus. 275,000:- som hittat! Nu vill vi även köpa den angränsande tomten så jag misstänker att det blir lite mer men hursomhelst är det ju inga stora pengar.

På måndag nästa vecka har vi tid med banken, vi ska bla disskutera vårat renoveringslån. Sen på måndageftermiddag ska huset besiktas! Banken verkar positiv så jag tro inte att lånen blir några problem nu är det bara att hoppas på att besiktningen går bra, gör den det så köper vi.

Uppdaterat hemsidan!

Idag har jag äntligen fått ändan ur vagnen och uppdaterat hemsidan men lite nya bilder, det var ju ett tag sen sist. Jag har haft så mkt redigering liggandes på hög så det har fått vänta.

http://www.annathurfjell.se/index2.php

Sen har jag för ovanlighetens skull kört ett Bodybalance pass i dag. Det var riktigt skönt, tror jag ska försöka få in ett sånt i veckan.

Och imorgon får vi veta priset på huset, gud vad nervös jag är. hoppas hoppas hoppas att det blir billigt så att vi kan köpa det...

Hundfotografering

Idag har jag fotat min PT Emmas jättefina Rottweiler kille! han är ett år gammal och heter Asco.
Sen for jag ut och sprang en mil!







 

RSS 2.0